10 tips που πρέπει να προσέξετε αναθέτοντας την ιστοσελίδα σας σε ένα agency.

10 tips που πρέπει να προσέξετε αναθέτοντας την ιστοσελίδα σας σε ένα agency.

Up-sell και Cross-sell 10 tips που πρέπει να προσέξετε αναθέτοντας την ιστοσελίδα σας σε ένα agency. "Τo παγόβουνο της υποθέσεως". Όσα δεν μπορείτε να δείτε στο front-end ενός website.

Ακολουθούν 10 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αναθέσετε την ιστοσελίδα σας σε ένα Web Agency:

    1. Επαγγελματισμός και εμπειρία: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία έχει επαγγελματισμό και εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων. Ένας επαγγελματίας θα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα έχει επαγγελματική εμφάνιση και θα λειτουργεί ομαλά.

    2. Αναφορές και προτεραιότητα στον πελάτη: Ζητήστε αναφορές από άλλους πελάτες της εταιρείας και βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι προσηλωμένη στο να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και να ακούει τις ανάγκες και τα αιτήματά σας.

    3. Σχεδιασμός και λειτουργικότητα: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει σχεδιασμό και λειτουργικότητα ιστοσελίδας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τους στόχους της επιχείρησής σας.

    4. Τιμές: Ζητήστε προσφορές από διάφορες εταιρείες και συγκρίνετε τις τιμές. Βεβαιωθείτε ότι οι τιμές που σας προσφέρονται είναι λογικές και αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της εργασίας που θα πραγματοποιηθεί.

    5. Υποστήριξη και συντήρηση: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη και συντήρηση για την ιστοσελίδα σας μετά την κατασκευή της. Θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για τυχόν επείγουσες εργασίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

    6. Αναλυτική προσφορά: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία θα σας παράσχει μια προσφορά που θα καθορίζει τις υπηρεσίες που θα παρέχει, το χρονοδιάγραμμα και το κόστος της εργασίας. Αυτό θα σας προστατεύσει από δυνητικές απογοητεύσεις και αντιξοότητες στην εργασία.

    7. Προσαρμογή σε κινητές συσκευές: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που θα είναι συμβατή με κινητές συσκευές, δηλαδή θα είναι εύκολα προσβάσιμη από smartphones και tablets.

    8. Συμβουλές για το περιεχόμενο: Ζητήστε συμβουλές από την εταιρεία σχετικά με το περιεχόμενο που θα πρέπε να περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα σας, βάσει του ανταγωνισμού σας.

    9. Κόστος: Το κόστος είναι σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μιας εταιρείας για την κατασκευή της ιστοσελίδας. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τον προϋπολογισμό σας και να επιλέξετε μια εταιρεία που μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα της ιστοσελίδας.

    10. Server: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων έχει εμπειρία και κατανόηση του πως να διαχειρίζεται έναν server και να παρέχει την κατάλληλη συμβουλή σχετικά με τον κατάλληλο hosting πάροχο και το επίπεδο του server που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας. Η ασφάλεια και η απόδοση της ιστοσελίδας σας εξαρτώνται από τον server στον οποίο είναι φιλοξενημένη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για τη διαχείριση του server και την αντιμετώπιση προβλημάτων αν χρειαστεί.

Ρωτήστε μας