Τεχνική Υποστήριξη.

Τί γίνεται αφού ολοκληρωθεί το website ή το e-shop μου;
Στην Etroweb, αμέσως μόλις σάς παραδοθεί το έργο, θα σάς εξηγήσουμε ενδελεχώς όλα όσα σάς αφορούν σαν ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας σας. Παρ' όλ' αυτά, εάν έχετε απορίες είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, ενώ ο 1ος μήνας support σάς παρέχεται δωρεάν.

Πόσο κοστίζει η μηνιαία διαχείρηση της ιστοσελίδας μου;
Η μηνιαία διαχείρηση περιλαμβάνει την απασχόληση ενός από τους τεχνικούς μας, ο οποίος θα ελέγχει σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα σας για τυχόν σφάλματα και bugs. Το κόστος αυτό κυμαίνεται - ανάλογα το μέγεθος της ιστοσελίδας, της επισκεψιμότητας και των παραγγελιών. Δεν περιλαμβάνει ανάπτυξη, προσθήκη και τροποποίηση κατηγοριών ή εγκατάσταση App/Plugin.

Χρειάζομαι υποχρεωτικά Support;

Τα πάντα στον κόσμο της τεχνολογίας αλλάζουν και ενημερώνονται συνεχώς, ιδιαίτερα οι ιστοσελίδες και τα e-shop. Η διατήρηση ενός επιτυχημένου ιστοτόπου είναι κάτι περισσότερο από μια απλή υπόθεση.

Όπως κάθε άλλο λογισμικό, ο ιστότοπός σας χρειάζεται τακτικές ενημερώσεις για να συνεχίσει να λειτουργεί άρτια. Χωρίς τεχνική υποστήριξη, ο ιστότοπός σας είναι πιθανό να μείνει εκτεθειμένος. Είναι επίσης πιθανό να γίνει αργός, δυσλειτουργικός ή στο χειρότερο σενάριο να μην λειτουργεί καθόλου. Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, πρέπει να έχουν κάποιο είδος τεχνικής υποστήριξης. Οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται υποστήριξη εξίσου με τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το πιο πιθανό είναι ότι ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, έχετε πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείτε. Με την Τεχνική Υποστήριξη, είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Ρωτήστε μας.