Τι σημαίνει Hοsting;

Το Hosting είναι η διαδικασία αποθήκευσης των δεδομένων ενός website σε έναν ή πολλούς server. Φανταστείτε το website σας ως ένα έργο τέχνης. Το έργο σας πρέπει να στεγαστεί κάπου για να τη βλέπει το κοινό. Σκεφτείτε το Hosting σαν μια γκαλερί όπου το έργο σας μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια για να το βλέπουν όλοι.

Τί σημαίνει Dedicated Server Hosting;

Η dedicated φιλοξενία είναι μια επιλογή φιλοξενίας στην οποία ένας φυσικός server (ή πολλοί server) είναι dedicated (λειτουργούν αποκλειστικά) για έναν μεμονωμένο πελάτη. Ο πελάτης έχει τον απόλυτο έλεγχο του μηχανήματος, ώστε να μπορεί να το βελτιστοποιήσει βάσει των απαιτήσεών του, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης και της ασφάλειας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε Dedicated Server;

✓ Ελεγχος.
Ως μοναδικός κάτοχος ενός περιβάλλοντος αποκλειστικά για εσάς, το εκάστοτε προσωπικό ελέγχει τον διακομιστή, τις εφαρμογές και τα λειτουργικά του συστήματα.

✓ Ευελιξία.
Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του server, να προσθέσουν νέο λογισμικό και να προσαρμόσουν τους πόρους για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες τους.

✓ Επίδοση.
Υπάρχει η δυνατότητα βελτιστοποίησης ενός Dedicated Server, προκειμένου να υποστηρίζει και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις απόδοσης.

✓ Ασφάλεια.
Οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν τον server ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ασφάλειας που αυτές απαιτούν.

Συζητήστε το μαζί μας.