Online Φαρμακείο: Το μέλλον. Ή μάλλον...το παρόν.

Η πλειοψηφία των Φαρμακείων, κατά την διάρκεια του Covid-19 στράφηκαν στην δημιουργία Online Φαρμακείων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ολοένα και περισσότερα άτομα και να ανταποκριθούν στην τεράστια ζήτηση. Τα Online Φαρμακεία όμως, και μετά το πέρας του, έγιναν "καθημερινότητα" για τον μέσο καταναλωτή, με πάνω από το 50% των καταναλωτών στην Ελλάδα, να τα προτιμούν για τις αγορές τους. Γιατί; Διότι τα προϊόντα προς πώληση είναι συγκεντρωμένα σε μια ιστοσελίδα κι ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να προβεί σε σύγκριση τιμών, προτιμώντας την πιο ανταγωνιστική.

Ο σχεδιασμός είναι δική μας υπόθεση...

Η οξυδερκής ομάδα των designer μας έχει εκπαιδευτεί για να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να δημιουργήσει ένα Ηλεκτρονικό Φαρμακείο που αποτελεί 100% οπτική αναπαράσταση αυτού που έχετε φανταστεί. Οι designer μας φροντίζουν να ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις και να σχεδιάζουν βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσουν το Φαρμακείο σας ανανεωμένο και σύγχρονο.

Σάς εγγυόμαστε:

Ταχύτητα & Ασφάλεια
Η ταχύτητα είναι ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία ενός Online Φαρμακείου καθώς βοηθά στην τόνωση των πωλήσεών σας. Όσο πιο γρήγορα φορτώνονται οι σελίδες σας, τόσο περισσότερο κρατά τους χρήστες online το Φαρμακείο σας.

Προηγμένη λειτουργικότητα
Εκτός από τις δυνατότητες για την ενίσχυση των πωλήσεων και την προώθηση των κοινωνικών μέσων, θα έχετε επίσης δυνατότητα διαχείρισης αποθεμάτων και προβολή reports.

Μηχανισμό ανάκτησης εγκαταλελειμμένου καλαθιού
Ο συγκεκριμένος είναι από τους σημαντικότερους αυτοματισμούς για την ανάκτηση των χαμένων πωλήσεων από καλάθια αγορών που έχουν εγκαταλείψει οι πελάτες σας.

Περιλαμβάνει επίσης:

✓ Δωροκάρτες
Οι δωροκάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επεκτείνετε την τρέχουσα πελατεία σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

✓ Ηλεκτρονικά κανάλια πώλησης
Κάθε κανάλι πώλησης συνδέεται με το Shopify, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα προϊόντα, τις παραγγελίες και τους πελάτες σε όλες τις πλατφόρμες.

✓ Ανάλυση απάτης
Ενσωματωμένη δυνατότητα ανάλυσης απάτης. Αυτή η δυνατότητα επισημαίνει παραγγελίες που είναι δυνητικά δόλιες και τις φέρνει στην προσοχή σας.

✓ Κωδικούς έκπτωσης
Προσφέροντας κωδικούς έκπτωσης μπορείτε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της πελατειακής σας βάσης, καθώς και να προσφέρετε στους υπάρχοντες πελάτες σας ένα κίνητρο για αγορές από το κατάστημά σας.

✓ Πίνακες επισκόπησης
Βασικά αναλυτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των παραγγελιών και των δεδομένων των επισκεπτών στο διαδικτυακό κατάστημα.

— ΠΑΚΕΤΟ 1.

Κατασκευή Online Φαρμακείου Basic

✓ Κατασκευή Online Φαρμακείου
✓ Καταχώρηση Domain
✓ Απεριόριστες Κατηγορίες & Υποκατηγορίες
✓ Κωδικοί έκπτωσης
✓ Σελίδα Blog για άρθρα
✓ Διασύνδεση με Πύλες Πληρωμών
✓ Συμμόρφωση με GDPR
✓ Εκπαίδευση Χρήσης

— ΠΑΚΕΤΟ 2.

Κατασκευή Online Φαρμακείου Advanced

✓ Κατασκευή Online Φαρμακείου
✓ Καταχώρηση Domain
✓ Απεριόριστες Κατηγορίες & Υποκατηγορίες
✓ Κωδικοί έκπτωσης
✓ Σελίδα Blog για άρθρα
✓ Basic SEO Optimization για 1 έτος
✓ Διασύνδεση με Πύλες Πληρωμών
✓ Διασύνδεση με Skroutz και Shopflix
✓ Διασύνδεση με Klarna
✓ Συμμόρφωση με GDPR
✓ Εκπαίδευση Χρήσης
✓ 1 έτος Τεχνική Υποστήριξη

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε.

DOMAIN

Η Etroweb μπορεί να σάς βοηθήσει στην εύρεση και κατοχύρωση του domain σας. Με την εμπειρία μας, θα σάς καθοδηγήσουμε ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς domain.

DEVELOPMENT

Ο χρόνος παράδοσης του Online Φαρμακείου σας κυμαίνεται από 40 έως 50 ημέρες κι εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε.

Όχι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Τα e-shop που κατασκευάζουμε σάς δίνουν την ευελιξία για απεριόριστα προϊόντα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην Etroweb, αμέσως μόλις σάς παραδοθεί το έργο, θα σάς εξηγήσουμε ενδελεχώς όλα όσα σάς αφορούν σαν ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας σας. Παρ' όλ' αυτά, εάν έχετε απορίες είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

Η μηνιαία διαχείρηση περιλαμβάνει την απασχόληση ενός από τους τεχνικούς μας, ο οποίος θα ελέγχει σε καθημερινή βάση το E-shop σας για τυχόν σφάλματα και bugs. Το κόστος αυτό κυμαίνεται, ανάλογα το μέγεθος του Φαρμακείου, της επισκεψιμότητας και των παραγγελιών. Δεν περιλαμβάνει ανάπτυξη, προσθήκη και τροποποίηση κατηγοριών ή εγκατάσταση App/Plugin. Θα σάς γνωστοποιηθεί κατόπιν αιτήματός σας.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Φυσικά, η Etroweb μπορεί να αναλάβει τη διασύνδεση του Online Φαρμακείου σας με όλα τα ERP της αγοράς.

Ναι, αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση με όλα τα Marketplaces στα οποία "πρέπει" να είναι ένα φαρμακείο.

ΑΛΛΑ

Ναι, η Etroweb αναλαμβάνει το ανέβασμα των προϊόντων σας. Ωστόσο η υπηρεσία αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατασκευή του website. Το κόστος της θα σάς γνωστοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας.

Ας το δούμε μαζί.