Το 93% των  online αναζητήσεων, βασίζεται στο SEO. Το αξιόλογο περιεχόμενο, αξίζει αξιόλογη κατάταξη.

SEO (Search Engine Optimization)

Σχεδόν το 93% της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων πραγματοποιείται από τις μηχανές αναζήτησης. Εάν θέλετε να είναι ανακαλύψιμος ο ιστότοπός σας, θα πρέπει να έχετε μία θέση στην Google, κι αυτή να είναι σε υψηλή κατάταξη...
Λέξεις-κλειδιά, δομές περιεχομένου, πλήθος λέξεων και διαρκώς μεταβαλλόμενοι αλγόριθμοι μηχανών αναζήτησης είναι πολλά που πρέπει να σκεφτείτε. Εκεί ερχόμαστε εμείς- ειδικοί SEO. Διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό σας είναι πάντα επίκαιρο, με δυνατότητα αναζήτησης στη Google.

1. Η οργανική αναζήτηση είναι τις περισσότερες φορές η κύρια πηγή επισκεψιμότητας των website.
Η οργανική αναζήτηση αποτελεί ένα τεράστιο μέρος της απόδοσης του website των περισσότερων επιχειρήσεων και μια κρίσιμη παράμετρος παρακίνησης των αγοραστών να ολοκληρώσουν μία αγορά. Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης δεν συμβάλλουν στην προβολή της ιστοσελίδας σας – απλώς η Google κατέχει ένα σημαντικό μέρος της συνολικής αγοράς αναζήτησης.

2. Το SEO χτίζει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Ο στόχος κάθε έμπειρου SEO expert, είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση για έναν όμορφο οπτικά website με μια αποτελεσματική εμπειρία χρήστη που είναι εύκολα ανιχνεύσιμη στην αναζήτηση, χάρη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του Brand.

3. Το SEO είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε τη φωνή του καταναλωτή. Από την κατανόηση της αγοράς μέχρι την κατανόηση της πρόθεσης των καταναλωτών, το SEO μας βγάζει από το αδιέξοδο του τί θέλουν και χρειάζονται οι πελάτες.

4. Καλό SEO, σημαίνει επίσης καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Η εμπειρία χρήστη έχει γίνει η νο.1 προτεραιότητα κάθε εμπόρου. Όλοι θέλουν καλύτερη κατάταξη στη Google (οργανική) και μέγιστη προβολή. Ωστόσο, λίγοι συνειδητοποιούν ότι η βέλτιστη εμπειρία χρήστη είναι μια πολύπλευρη διαδικασία. Η Google ξέρει πώς να ερμηνεύει μια καλή ή άσχημη εμπειρία χρήστη, και επιβραβεύει, ή "τιμωρεί".

5. Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Το SEO μπορεί να έχει αξιοσημείωτο αντίκτυπο μέσα στο πρώτο έτος από την εκκίνησή του, και πολλές από αυτές τις ενέργειες που θα κάνετε θα έχουν αποτέλεσμα που θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. Καθώς η αγορά εξελίσσεται πρέπει να παρακολουθείτε τις τάσεις και τις αλλαγές στενά. Αφήστε το πάνω μας.

Τεχνικό SEO

Το τεχνικό SEO είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα του, δηλαδή τεχνικές παράμετροι που επηρεάζουν την ορατότητα ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης. Ο κύριος στόχος του τεχνικού SEO είναι να διασφαλίσει ότι οι ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης μπορούν να ανιχνεύουν έναν ιστότοπο χωρίς προβλήματα.

On Page SEO

Το On Page SEO έχει να κάνει με την ίδια τη σελίδα και πώς να τη καταστήσετε πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ οι μηχανές αναζήτησης εξετάζουν έναν ιστότοπο συνολικά, η κατάταξη πραγματοποιείται σε επίπεδο σελίδας.
Γι' αυτό είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στη βελτιστοποίηση κάθε σελίδας στον ιστότοπό σας.

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας έχει να κάνει με την προώθηση. Ενώ οι προηγούμενοι τύποι SEO επικεντρώνονταν περισσότερο στην υποδομή και το περιεχόμενο του ιστότοπου, το SEO εκτός σελίδας έχει να κάνει με τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο. Οι ιστότοποι που είναι δημοφιλείς είναι πιο πιθανό να κατατάσσονται υψηλότερα στο Google από λιγότερο δημοφιλείς ιστότοπους.

Η περίπτωση της Enecta

Η εταιρεία Enecta ανέθεσε στην Etroweb την μετάφραση από Αγγλική σε Ελληνική γλώσσα και τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, ώστε να είναι προσαρμοσμένη στα Ελληνικά δεδομένα.

Δείτε το εδώ

Ρωτήστε μας.