— Viva Wallet

Άνοιγμα Λογαριασμού. Άνοιξε τον λογαριασμό σου online και μόλις εγκριθεί ξεκίνα να δέχεσαι πληρωμές άμεσα.
Λογαριασμοί IBAN. Κάθε επαγγελματικός λογαριασμός έχει τοπικό IBAN που σου επιτρέπει να κάνεις μεταφορές χρημάτων και να δέχεσαι πληρωμές.
Παρακολούθησε τις συναλλαγές σου. Παρακολούθησε τις συναλλαγές σου και το υπόλοιπο του λογαριασμού σου σε πραγματικό χρόνο.
3DSecure. Μέγιστη ασφάλεια των online συναλλαγών σου με 3D Secure.
Ειδοποιήσεις πληρωμών. Δημιούργησε μία ειδοποίηση πληρωμών για να δέχεσαι πληρωμές από απόσταση μέσω email. Απλώς συμπλήρωσε το email του παραλήπτη, το ποσό και μία περιγραφή.
Virtual τερματικό. Είναι ευκολότερο από ό,τι περίμενες. Εισήγαγε τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη σου, επίλεξε χρέωση και δέξου την πληρωμή.
Εξαγωγή των συναλλαγών σου. Κατέβασε το  ιστορικό των συναλλαγών σου σε ένα αρχείο CSV.
Πολλαπλές πλατφόρμες. Είτε είσαι εν κινήσει είτε στο γραφείο σου, έχουμε τη λύση με την εφαρμογή Viva Wallet για iOS ή Android καθώς και την εφαρμογή στον υπολογιστή σου.
Απεριόριστο ιστορικό. Μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών σου και να κάνεις ανάκτηση όλων των πληροφοριών χωρίς καθυστερήσεις.

— Everypay

Τρόποι πληρωμής. Αποδοχή πληρωμών μέσω ενός ευρέος φάσματος λύσεων, όπως E-POS, V-POS, card tokenization, και άλλα.
Δεδομένα και πληροφορίες. Μια διαφανής και πραγματική προβολή των πληρωμών μέσω δεδομένων και πληροφοριών έτσι ώστε να αυξήσεται την αποδοχή και τις πωλήσεις σας.
Ενισχυμένο REST API. Μια πλήρως λειτουργική δομή που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέονται και να λαμβάνουν πληρωμές.
Ασφάλεια και προστασία. Εκτέλεση ανάλυσης συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας ισχυρές μεθόδους πρόληψης κατά απάτης για ελαχιστοποιήση του ρίσκου.

— Klarna

✓ Ευκολότερες πωλήσεις με Klarna!
Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αγοράζουν όλα όσα θέλουν σήμερα και να πληρώνουν αργότερα, ακόμη και με τη χρεωστική τους κάρτα. Εσείς πληρώνεστε πάντα πλήρως και προκαταβολικά, χωρίς κανένα ρίσκο.
✓ 41% Μέση αύξηση στο average order value.
✓ 30% Μέση αύξηση στο conversion rate.
✓ 45% Μέση αύξηση στο purchase frequency.
Η Klarna είναι ο πιο smoooth και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσουν οι πελάτες σας ό,τι επιθυμούν σήμερα και να πληρώσουν αργότερα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Απλά Klarna.Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται από τον πελάτη σας τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

— PayPal

✓ Εύκολο στη χρήση και στο indegration με web hosts και shopping carts
✓ Μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες επεξεργασίας πληρωμών.
✓ Διαφάνεια στο commision σε 25 συναλλάγματα.
✓ Το PayPal επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται και να επεξεργάζονται πληρωμές ηλεκτρονικά.
✓ Οι έμποροι μπορούν να αποδεχτούν όλους τους τύπους πληρωμών έναντι λογικών χρεώσεων χωρίς μηνιαία συνδρομή.
✓ Οι χρήστες PayPal Business μπορούν να δέχονται πληρωμές από πελάτες χωρίς λογαριασμούς PayPal, καθώς και να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές σε 25 συναλλάγματα.

Ζητήστε μας διασύνδεση