Βήμα 1ο: Καταχώρηση domain.

Η επιλογή ενός domain είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που καλείστε να πάρετε ως ιδιοκτήτης. Ποιο είναι το μυστικό για να βρείτε το τέλειο όνομα domain;
Ευτυχώς, η επιλογή ενός domain που δεν είναι υπερβολικά περίπλοκη. Εφόσον κάνετε την έρευνά σας, παραμείνετε στο ύφος της εταιρείας σας και βεβαιωθείτε ότι θα είναι κάτι φιλικό προς τον χρήστη.
- Ενσωματώστε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά.
- Βεβαιωθείτε ότι το domain σας είναι εύκολο στην προφορά και την ορθογραφία.
- Αποφύγετε όσο το δυνατόν, παύλες και διπλά γράμματα.
- Κρατήστε το domain σας σύντομο.
- Προτιμήστε την κατάληξη .com ή .gr από πιο περίπλοκες, όπως .org, .net κ.α.

Η λύση του...Shopify

Ως ειδικοί στο ηλεκτρονικό εμπόριο βοηθούμε τις εταιρείες να αξιοποιήσουν τη δύναμη του Shopify για την ανάπτυξη της διαδικτυακής τους παρουσίας. Αυτό το πετυχαίνουμε αναπτύσσοντας και χτίζοντας καλαίσθητα e-shop που ενσωματώνουν κι αντιπροσωπεύουν 100% τις επωνυμίες των πελατών μας.

Η συγκέντρωση όλων των πτυχών του σχεδιασμού σε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο για επιχειρήσεις, είναι ακριβώς αυτό που προσδοκά η ομάδα μας.
Προτείνουμε την λύση του Shopify σε ηλεκτρονικά καταστήματα που επιθυμούν να αξιοποιούν στο έπακρο την πλατφόρμα τους. Γνωρίζουμε το Shopify από όλες τις πλευρές του, και είμαστε οι πλέον ειδικοί στην δημιουργία του.
Εάν δεν γνωρίζετε ποιο πακέτο Shopify ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η οξυδερκής ομάδα των designer μας έχει εκπαιδευτεί για να κατανοήσει την επιχείρησή σας και να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί 100% οπτική αναπαράσταση της εταιρείας σας και της ιστορίας της. Οι designer μας φροντίζουν να ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις και να σχεδιάζουν βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσουν το brand σας ξεχωριστό και "φρέσκο".

Ποιοί χρησιμοποιούν Shopify...

Kylie Cosmetics

Το Kylie cosmetics είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται σε προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος και περιποίησης μαλλιών. Το κατάστημα φιλοξενείται σε Shopify και έγινε launch το 2014.

Γιατί Shopify;

1. Φιλοξενούμενη λύση

Εάν μόλις ξεκινάτε τη διαδικτυακή σας επιχείρηση, η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, μπορεί να είναι μια πρόκληση. Η φιλοξενία ενός e-shop απαιτεί τεχνική υποστήριξη, κάτι που είναι πολύ εξοδοβόρο για τις νεοσύστατες εταιρείες. Ωστόσο, το Shopify παρέχει μια λύση φιλοξενίας cloud-based, όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διακομιστές ή βάσεις δεδομένων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημά σας από οπουδήποτε με στοιχεία σύνδεσης διαχειριστή και σύνδεση στο Internet χωρίς καμία ρύθμιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι υποστηρίζει τον χειρισμό της πύλης πληρωμών, γεγονός που καθιστά την εργασία σας εύκολη και απρόσκοπτη.

2. Ενσωματωμένα εργαλεία marketing

Το Shopify περιλαμβάνει ενσωματωμένα εργαλεία marketing που μειώνουν το κόστος μιας επιχείρησης. Σας επιτρέπει να προσθέτετε τίτλο σελίδας, meta-titles, μοναδικά URL, περιγραφές, να κάνετε ορατές και αόρατες τις σελίδες και να ανακατευθύνετε σελίδες όποτε είναι απαραίτητο. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε το κατάστημα σας με βάση τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, ενσωματώνεται στο Facebook, το Twitter και το Pinterest, τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που ανοίγουν πλέον το δρόμο για την προώθηση προϊόντων.

Βασικοί πυλώνες Shopify:

Ταχύτητα & Ασφάλεια

Η ταχύτητα είναι ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία ενός e-shop καθώς βοηθά στην τόνωση των πωλήσεών σας. Όσο πιο γρήγορα φορτώνονται οι σελίδες σας, τόσο περισσότερο κρατά τους χρήστες online το e-shop σας. Το Shopify προσφέρει επίσης την καλύτερη υπηρεσία όσον αφορά την ασφάλεια καθώς και την ενσωμάτωση μεταξύ των παρόχων πληρωμών.

Προηγμένη λειτουργικότητα

Το Shopify σας παρέχει την προηγμένη λειτουργικότητα με μια πλατφόρμα στυλ σε plugin/εφαρμογής που σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογή του e-shop σας. Εκτός από τις δυνατότητες για την ενίσχυση των πωλήσεων και την προώθηση των κοινωνικών μέσων, προσφέρει επίσης δυνατότητα διαχείρισης αποθεμάτων, λογιστική και reports αναφορικά με την επιχείρησή σας.

Μειωμένα σφάλματα

Το Shopify έρχεται με αυτοματοποιημένες λύσεις για την απλοποίηση της διαδικασίας εισαγωγής δεδομένων και την αποφυγή dupicate των δεδομένων.

Μηχανισμός ανάκτησης εγκαταλελειμμένου καλαθιού

Ένας από τους σημαντικότερους αυτοματισμούς για ανάκτηση των χαμένων πωλήσεων από καλάθια αγορών που έχουν εγκαταλείψει οι πελάτες.

Περιλαμβάνει επίσης:

✓ Δωροκάρτες
Οι δωροκάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επεκτείνετε την τρέχουσα πελατεία σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

✓ Ηλεκτρονικά κανάλια πώλησης
Κάθε κανάλι πώλησης συνδέεται με το Shopify, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα προϊόντα, τις παραγγελίες και τους πελάτες σε όλες τις πλατφόρμες.

✓ Ανάλυση απάτης
Ενσωματωμένη δυνατότητα ανάλυσης απάτης. Αυτή η δυνατότητα επισημαίνει παραγγελίες που είναι δυνητικά δόλιες και τις φέρνει στην προσοχή σας.

✓ Κωδικούς έκπτωσης
Προσφέροντας κωδικούς έκπτωσης μπορείτε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της πελατειακής σας βάσης, καθώς και να προσφέρετε στους υπάρχοντες πελάτες σας ένα κίνητρο για αγορές από το κατάστημά σας.

✓ Πίνακες επισκόπησης
Βασικά αναλυτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των παραγγελιών και των δεδομένων των επισκεπτών στο διαδικτυακό κατάστημα.

Ή μήπως Wordpress;

Η Etroweb, ως εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων WordPress κατανοεί τη σημασία της ύπαρξης μιας ιστοσελίδας που διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας. Γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού WordPress και προσαρμοσμένες υπηρεσίες ανάπτυξης σε κάθε μεμονωμένο πελάτη, αφού δεν χρησιμοποιούμε templates, διασφαλίζοντας ότι το website σας αλληλεπιδρά με το κοινό σας και οδηγεί σε πωλήσεις. Μπορούμε μέσω του WordPress να δημιουργήσουμε έναν μοντέρνο, ελκυστικό ιστότοπο που όχι μόνο αντικατοπτρίζει τέλεια την εταιρεία και τις αξίες σας, αλλά έχει ρυθμιστεί για τη βέλτιστη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Οι ιστότοποί που δημιουργούμε είναι εύκολοι στην πλοήγηση, είναι γρήγοροι στη φόρτωση και προσαρμόζονται με ακρίβεια σε όλες τις συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, tablet, επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Έτσι, όχι μόνο προσφέρουμε ολοκληρωμένη σχεδίαση και ανάπτυξη WordPress, αλλά θα σας προσφέρουμε και την γνώση που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε προιόντα, σελίδες και να δημοσιεύσετε άρθρα. Η διεξοδική εκπαίδευσή στο WordPress θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον νέο σας ιστότοπο με ευκολία και σιγουριά, ενώ θα απλοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες σας πάνω στην πλατφόρμα.

Γενικοί στόχοι κι αποτελέσματα.

H Etroweb, πέρα από την υλοποίηση του κάθε project, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα. Ανακαλύπτουμε ποια είναι το market που επιθυμείτε να επεκταθείτε, πώς να προσελκύσετε πελάτες χρησιμοποιώντας το περιεχόμενό σας, οδηγώντας την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας μέσω της αναζήτησης, κοινωνικών και άλλων τακτικών και, στη συνέχεια, τους μετατρέπουμε σε πελάτες που αγοράζουν. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εμπειρίας που μετατρέπει τους χρήστες σε ακόλουθους και τους πελάτες σε βασικούς σας υποστηρικτές. Για να το πετύχουμε αυτό, ακούμε τις ανάγκες σας και κατανοούμε τον στόχο σας θέτοντας τις εκτεταμένες διαδικτυακές μας γνώσεις σε ένα σχέδιο που θα βελτιώσει τους επιχειρηματικούς σας στόχους και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τις δυνατότητες του διαδικτύου.

Η ETROWEB θα σας βοηθήσει με την τεχνογνωσία της, στην υλοποίηση του website που έχετε ονειρευτεί. Η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε θα συνδράμει στο brand awareness, θα χτίσει πιστούς πελάτες, ενώ θα έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα βγαίνοντας στην online αγορά και στο digital marketing.

Πακέτα εκκίνησης.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή E-shop Basic

Κατασκευή E-shop Advanced

Προτιμώ να ξεκινήσω μόνος/η μου.

Ας το αναλύσουμε.

DOMAIN

Η Etroweb μπορεί να σάς βοηθήσει στην εύρεση και κατοχύρωση του domain σας. Με την εμπειρία μας, θα σάς καθοδηγήσουμε ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς domain.

DEVELOPMENT

Το e-shop είναι επίσης ένας website, αλλά με διαφορετικές λειτουργίες καθώς επιτρέπει στους πελάτες να ψωνίζουν και να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω αυτού. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος κάνει μια αγορά σε έναν ιστότοπο μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτή είναι λοιπόν η βασική διαφορά μεταξύ των δύο.

Το Shopify είναι συχνά προτιμότερο για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ το WordPress ταιριάζει καλύτερα σε απλές ιστοσελίδες/blogs. Το Shopify έχει δημιουργηθεί επί τούτου για ηλεκτρονικό εμπόριο και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως εκπτώσεις, δωροκάρτες, απεριόριστα προϊόντα, ανάλυση απάτης, λογαριασμούς προσωπικού και πολλά άλλα. Ωστόσο, μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε μια απλή ιστοσελίδα σε Shopify.

Ναι, συνηθίζεται η δημιουργία των Website σε Ελληνική και Αγγλική. Η Etroweb αναλαμβάνει την μετάφραση του e-shop/ιστοσελίδας σας, με ένα κόστος που θα συμφωνηθεί ανάλογα τον όγκο του Ιστοτόπου.

Ο χρόνος παράδοσης της ιστοσελίδας ή του e-shop σας κυμαίνεται από 40 έως 50 ημέρες.

Η κατασκευή ενός e-shop κοστολογείται απο 4.000€ έως 10.000€ ανάλογα το έργο, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην Etroweb, αμέσως μόλις σάς παραδοθεί το έργο, θα σάς εξηγήσουμε ενδελεχώς όλα όσα σάς αφορούν σαν ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας σας. Παρ' όλ' αυτά, εάν έχετε απορίες είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, ενώ ο 1ος μήνας support σάς παρέχεται δωρεάν.

Η μηνιαία διαχείρηση περιλαμβάνει την απασχόληση ενός από τους τεχνικούς μας, ο οποίος θα ελέγχει σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα σας για τυχόν σφάλματα και bugs. Το κόστος αυτό κυμαίνεται από 150€-250€, ανάλογα το μέγεθος της ιστοσελίδας, της επισκεψιμότητας και των παραγγελιών. Δεν περιλαμβάνει ανάπτυξη, προσθήκη και τροποποίηση κατηγοριών ή εγκατάσταση App/Plugin.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Η Etroweb αναλαμβάνει διασύνδεση του e-shop σας με όλα τα ERP της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση με όλα τα Ελληνικά αλλά κι ορισμένα Ευρωπαϊκά κι Αγγλικά Marketplaces.

ΑΛΛΑ

Όχι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Τα e-shop που κατασκευάζουμε σάς δίνουν την ευελιξία για απεριόριστα προϊόντα.

Ναι, η Etroweb αναλαμβάνει το ανέβασμα των προϊόντων σας. Ωστόσο η υπηρεσία αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατασκευή του website. Το κόστος της θα σάς γνωστοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας.

Ξεκινάμε μαζί...