Το e-shop σου χρειάζεται KLARNA.

Το e-shop σου χρειάζεται KLARNA.

Το e-commerce είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά, και τα e-shops επιδιώκουν συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να αυξήσουν την πωλητική τους ικανότητα. Η Klarna είναι μια υπηρεσία πληρωμών που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα. Ας αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους ένα e-shop πρέπει να έχει Klarna.

 1. Άμεση Ολοκλήρωση Αγορών (Instant Checkout):

  • Η Klarna παρέχει έναν απλό και γρήγορο τρόπο ολοκλήρωσης των αγορών, μείωνοντας τον χρόνο και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας.

 2. Ευέλικτες Επιλογές Πληρωμής:

  • Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες επιλογές πληρωμής, όπως αντικαταβολή, κάρτα, ή ακόμη και διακρατική χρηματοδότηση, προσφέροντας ευελιξία.

 3. Εξατομικευμένες Προτάσεις και Προσφορές:

  • Η Klarna χρησιμοποιεί δεδομένα και αλγόριθμους για να προτείνει εξατομικευμένες προσφορές και πακέτα, προσφέροντας έτσι προσωποποιημένη εμπειρία.

 4. Ευνοϊκά Προγράμματα Ανταμοιβής:

  • Η Klarna προσφέρει προγράμματα ανταμοιβής και πιστοποιητικά που ενθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν και να πραγματοποιήσουν περισσότερες αγορές.

 5. Ενσωματωμένα Εργαλεία Διαχείρισης Οικονομικών:

  • Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις χρηματοοικονομικές τους συναλλαγές μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων της Klarna.

 6. Αύξηση Συνολικών Πωλήσεων:

  • Η ευκολία και η ευελιξία που παρέχει η Klarna μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των συνολικών πωλήσεων και της πιστοποίησης πελατών.

 7. Υποστήριξη Τάσεων Καταναλωτικής Συμπεριφοράς:

  • Η Klarna ανταποκρίνεται στις εξελίξεις των τάσεων καταναλωτικής συμπεριφοράς, προσφέροντας λύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Klarna είναι μια ολοκληρωμένη λύση πληρωμών που προσθέτει αξία στο e-shop, βελτιώνοντας την εμπειρία αγορών και δημιουργώντας ένα περιβάλλον που εξυπηρετεί τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Ρωτήστε μας