Εστίαση και Ιστοσελίδα. Γιατί είναι σημαντική η online εταιρική παρουσία;

Εστίαση και Ιστοσελίδα. Γιατί είναι σημαντική η online εταιρική παρουσία;

Χρειάζομαι ένα Agency για τη μηνιαία διαχείριση του e-shop μου; Εστίαση και Ιστοσελίδα. Γιατί είναι σημαντική η online εταιρική παρουσία; "Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική"

Η online εταιρική παρουσία είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης για πολλούς λόγους. Ορισμένοι από αυτούς είναι:

      1. Συνεχής προβολή: Μια ιστοσελίδα επιτρέπει στους πελάτες να βρουν και να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση 24/7, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται ή την ώρα της ημέρας. Αυτό εξασφαλίζει μια συνεχή προβολή της επιχείρησης στο κοινό της.

      2. Ευκολία εύρεσης: Μια ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επιχείρηση, όπως το μενού του εστιατορίου, τις ώρες λειτουργίας, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου. Αυτό βοηθάει στην ευκολία εύρεσης και μείωση του χρόνου αναμονής τους.

      3. Online κρατήσεις: Μέσω μιας ιστοσελίδας, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις online για τραπέζι στο εστιατόριο. Αυτό εξοικονομεί χρόνο για τους πελάτες και την επιχείρηση και βελτιώνει την εμπειρία τους στο εστιατόριο.

      4. Ενημερωμένο μενού και τιμές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την κουζίνα που σερβίρεται, τις επιλογές για ειδικές διατροφικές ανάγκες (vegan, vegeterian), κ.α

H Etroweb, πέρα από την υλοποίηση του κάθε project, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα. Ανακαλύπτουμε ποια είναι το market που επιθυμείτε να επεκταθείτε, πώς να προσελκύσετε πελάτες χρησιμοποιώντας το περιεχόμενό σας, οδηγώντας την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας μέσω της αναζήτησης, κοινωνικών και άλλων τακτικών και, στη συνέχεια, τους μετατρέπουμε σε πελάτες που αγοράζουν. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εμπειρίας που μετατρέπει τους χρήστες σε ακόλουθους και τους πελάτες σε βασικούς σας υποστηρικτές. Για να το πετύχουμε αυτό, ακούμε τις ανάγκες σας και κατανοούμε τον στόχο σας θέτοντας τις εκτεταμένες διαδικτυακές μας γνώσεις σε ένα σχέδιο που θα βελτιώσει τους επιχειρηματικούς σας στόχους και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τις δυνατότητες του διαδικτύου.

Η ETROWEB θα σας βοηθήσει με την τεχνογνωσία της, στην υλοποίηση του website που έχετε ονειρευτεί. Η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε θα συνδράμει στο brand awareness, θα χτίσει πιστούς πελάτες, ενώ θα έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα βγαίνοντας στην online αγορά και στο digital marketing.

Ρωτήστε μας