Τι σημαίνει Custom Website Design;

Τι σημαίνει Custom Website Design;

Τι σημαίνει Custom Website Design; Ποιά είναι η σημασία του e-mail marketing;

Αν είστε στη διαδικασία που δημιουργείτε μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, πιθανότατα θα συναντήσετε ορισμένους όρους που δεν γνωρίζετε. Ένας από αυτούς, είναι το "Custom Design". Εάν έχετε αφιερώσει χρόνο στην έρευνα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, πιθανότατα έχετε ακούσει ήδη αυτόν τον όρο. Ξέρετε όμως τι σημαίνει; Τι είναι λοιπόν το Custom Design Website; 

Τι είναι ένα Custom Website Design;

Ο ορισμός του "Custom Design": Όταν συζητάμε τον ορισμό ενός custom website, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λέξη custom, όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάτι, σημαίνει ότι κάτι, έχει τροποποιηθεί με κάποιο τρόπο. Custom: υλοποιείται κατόπιν παραγγελίας για συγκεκριμένο πελάτη.
Customize: τροποποιώ κάτι για να ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή σε μία απαίτηση.Ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να καταλάβετε τον όρο - είναι επειδή μπορεί εσείς να ορίζετε το "custom website" με έναν τρόπο, ενώ η εταιρεία σχεδιασμού σας μπορεί να τον ορίσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Όταν ρωτάτε, "Τι είναι ένα custom design σε website;" – η απάντηση που θα λάβετε εξαρτάται από το ποιος απαντά στην ερώτησή σας. Ορισμένες εταιρείες σχεδίασης ιστοσελίδων θεωρούν ότι ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ιστοσελίδας, είναι οτιδήποτε έχει τροποποιηθεί, συμπεριλαμβανομένου ενός προτύπου. Άλλες εταιρείες σχεδίασης ιστοτόπων ενδέχεται να τροποποιήσουν σε μεγάλο βαθμό ένα πρότυπο και να το ονομάσουν "custom website design". Στο άλλο άκρο του φάσματος βρίσκονται οι εταιρείες που θεωρούν ότι το "custom web design" είναι κάτι εντελώς μοναδικό, δημιουργημένο από το 0.

Ρωτήστε την εταιρεία σχεδίασης της ιστοσελίδας σας

Όταν αναζητάτε προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, να γνωρίζετε τι ζητάτε. Βεβαιωθείτε να ρωτήσετε πώς θα κατασκευαστεί η ιστοσελίδα.


Custom Ιστοσελίδα ή βάσει προτύπου;

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που θέλει μια ιστοσελίδα, πώς επιλέγετε μεταξύ μιας custom ιστοσελίδας ή ενός προτύπου; Μπορεί να σας λύσει άμεσα τα χέρια, εάν λάβετε υπόψη το κόστος – μια ιστοσελίδα βασισμένη σε πρότυπο είναι φθηνότερη από μια πραγματικά custom. Φυσικά υπάρχει ένα αλλά! Το κόστος δεν είναι το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι του παζλ.
Μερικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:
- Ποιος είναι ο προϋπολογισμός μου;
- Ποιο είναι το χρονικό μου πλαίσιο;
- Πόσο χρόνο έχω για να διαθέσω στο web design;
- Πόσο ανταγωνισμό αντιμετωπίζω στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή;

Προϋπολογισμός:

Πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για ένα σχεδιασμό ιστοσελίδας; Αν θέλετε, σημειώστε ένα εύρος τιμών από το ελάχιστο έως το απόλυτο όριο.

Χρονικό πλαίσιο:

Έχετε κατά νου μια συγκεκριμένη ημερομηνία/deadline για την κυκλοφορία της ιστοσελίδας σας; Εάν ναι, ποιος είναι ο λόγος για αυτήν την ημερομηνία; Έχετε ευελιξία σε αυτήν την ημερομηνία ή είναι αδιάλλακτη; Οι ιστότοποι βασισμένοι σε πρότυπα είναι ευκολότερο να βγουν γρήγορα online, ειδικά εάν τροποποιούμε ελάχιστα το πρότυπο. Ωστόσο, ένας προσαρμοσμένος σχεδιασμός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να βγει online, λόγω του όγκου.

Ανταγωνισμός:

Τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας online; Θα χρειαστεί να κάνετε "πολλά" για να ξεχωρίσετε; Ή μήπως υποεκπροσωπείται ο κλάδος σας online; Αν οι πελάτες σας συγκρίνουν τον ιστότοπό σας με τους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας, τι θα σκεφτούν; Θα ξεχωρίσει ο ιστότοπός σας από τον ανταγωνισμό (με την καλή έννοια);

Χρειάζομαι μια Custom Ιστοσελίδα;

Δείτε πώς να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:
- Χρειάζεστε κάποια ειδική λειτουργία στην ιστοσελίδα σας;
- Είναι το brand σας ζωτικής σημασίας για την online εικόνα σας;
- Οι ανταγωνιστές σας έχουν ισχυρές διαδικτυακές παρουσίες;
- Είναι το κοινό-στόχος σας τεχνικά και αισθητικά έμπειρο;
Εάν απαντήσατε «ναι» σε περισσότερες από δύο από τις παραπάνω ερωτήσεις, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός custom website design.

Ρωτήστε μας